KOME JE POSTUPAK POTREBAN?

Gastroskopija je pretraga kojom se pregledava sluznica gornjeg dijela probavnog sustava, odnosno jednjak, želudac i dvanaesnik. Postupak služi dijagnostici različitih problema sa želucem i probavnim sustavom. Trebali bi ju obaviti ako osjećate kroničnu bol u trbuhu, naduti ste nakon određene hrane, ako otežano gutate, muči vas žgaravica ili gubite na težini. 

 

KAKO POSTUPAK IZGLEDA?

Gastroskopija se izvodi tankim savitljivom instrumentom s kamerom i izvorom svjetla na vrhu, koji se pasira kroz usta. Pacijenta se polegne na lijevi bok, a gastroskop se pažljivo navodi kroz usta. Tijekom pretrage možete normalno disati, no ne biste smjeli gutati. Pretraga nije najugodnija, ali nije bolna.

 

PRIPREMA I OPORAVAK

Prije pretrage ne biste trebali jesti nekoliko sati. Također, prije gastroskopije liječniku recite koje sve lijekove i pripravke uzimate. Postupak gastroskopije u Croatia poliklinici u Zagrebu izvodi se u anesteziji, tako da je potpuno bezbolan. 

 

ISKORISTITE POPUST

Tijekom akcijskog perioda gastroskopiju, kao i kolonoskopiju s anestezijom, u Croatia poliklinici u Zagrebu možete ugovoriti uz popust od 15%. Croatia poliklinika u Zagrebu je otvorena i dostupna klijentima, uz kontinuirano praćenje epidemiološke situacije i poduzimanje svih sigurnosnih mjera kako bismo zaštitili i vas i djelatnike.  

Redovna cijena iznosi 1800 kn za gastroskopiju s anestezijom, ali ugovorite li pregled do 13. studenog ostvarit ćete 15% popusta i gastroskopiju platiti 1530 kn.  

Cijena pregleda koji uključuje i gastroskopiju i kolonoskopiju s anestezijom iznosi 2800 kn, a za vrijeme akcije možete ga ugovoriti po cijeni 2380 kn.