COVID-19

Sve lokacije Croatia Poliklinika su otvorene i dostupne klijentima. Kontinuirano pratimo epidemiološku situaciju i poduzimamo sve sigurnosne mjere kako bi zaštitili klijente i djelatnike.
Saznajte više

O nama

Renomirana smo zdravstvena ustanova, opremljena i ekipirana kako bi pokrila većinu potreba naših pacijenata. Redovito ulažemo u stručno usavršavanje medicinskog osoblja u zemiji i inozemstvu, a naši liječnici i medicinske sestre sudjeluju i kao predavači na domaćim međunarodnim stručnim skupovima.

108

TISUĆA PREGLEDA U 2018. GODINI

1000+

na vrijeme dijagnosticiranih bolesti

4

REGIONALNA CENTRA

Lokacije

Djelujemo u četiri regionalna centra – u Zagrebu, Puli, Splitu i Koprivnici, a temelj našeg uspjeha u svakoj od podružnica prije svega čine liječnici, stručnjaci s bogatim iskustvom i zavidnim karijerama koji su vodeći u svojim područjima. Svakom pacijentu pristupaju individualno i maksimalno mu se posvećuju. Pristupačnost i stručnost naš su glavni princip rada – od prijemnog pulta do svakog od naših liječnika specijalista.

Tehnologija

Kako bi pratili najnovije trendove u zdravstvu stalno ulažemo u tehnološki najnaprednije medicinske uređaje te istovremeno u stručno usavršavanje naših stručnjaka. Naši liječnici i medicinske sestre uvijek su uz bok najnovijim dostignućima. To su prepoznali pacijenti, ali i struka pa kao predavači redovno sudjeluju na domaćim i međunarodnim stručnim skupovima.

Kako bi pratili najnovije trendove u zdravstvu stalno ulažemo u tehnološki najnaprednije medicinske uređaje te istovremeno u stručno usavršavanje naših stručnjaka.

Posvećenost

Uvjereni smo da je prevencija najvažniji dio zdravstva i sustavno radimo na osvješćivanju pacijenata da o svom zdravlju trebaju brinuti kad su najzdraviji. Stoga smo postali prepoznatljivi kao visokospecijalizirana poliklinika za pružanje sistematskih pregleda, koje na jednom mjestu obavljamo u roku od nekoliko sati, bez čekanja, uz individualizirani pristup i maksimalnu stručnost.
Vjerujemo da svaki pacijent, uz najvišu razinu stručnosti, zaslužuje i maksimalnu pažnju i posvećenost bez obzira o kakvom se problemu radi. Naši liječnici i ostali stručnjaci ovdje su zbog vas. Obratite nam se s povjerenjem.

Organizacija

Ravnateljica

Tatjana Kujundžić

dr.med. spec.pedijatar

Glavna sestra

Vinka Dovođa

mag.med.techn