COVID-19

Sve lokacije Croatia Poliklinika su otvorene i dostupne klijentima. Kontinuirano pratimo epidemiološku situaciju i poduzimamo sve sigurnosne mjere kako bi zaštitili klijente i djelatnike.
Saznajte više

Medicinski tim

Stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom, personaliziranim pristupom i neospornim znanjem.

Liječnici

Dr. Jadranka Kersting Maletić

Liječnik spec. Radiolog

Specijalizirala je radiologiju na Kliničkom bolničkom centru Sestara milosrdnica u Zagrebu. Završila je postdiplomski studij iz primjene ultrazvuka u kliničkoj medicini. Dugogodišnje iskustvo stekla je radeći s pacijentima u Općoj bolnici Zabok i Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju Krapinske toplice. U Croatia poliklinici zaposlena je od 2007. godine. Redovito sudjeluje na kongresima i simpozijima iz područja radiologije.

Više detalja

Dr.sc. Irena Mišur Bauer

Specijalist medicinske biokemije

Diplomirala je na farmaceutsko-biokemijskom fakultetu u Zagrebu, smjer medicinska biokemija. Doktorirala je na području kasnih komplikacija šećerne bolesti te specijalizirala medicinsku biokemiju i laboratorijsku medicinu. Radila je u Sveučilišnoj klinici Vuk Vrhovac u Zagrebu. Dio je tima u Croatia poliklinici od 2008. godine. Redovita je sudionica stručnih tečajeva, simpozija i kongresa u Hrvatskoj i inozemstvu.

Više detalja

Dr. Tomo Kalajžić

Liječnik spec. Ginekolog

Završio je Medicinski fakultet u Zagrebu te specijalizirao ginekologiju i porodništvo u Kliničkom bolničkom centru Osijek. Uspješnu karijeru 2007.godine nastavlja u Croatia poliklinici. Koautor je brojnih stručnih članaka. Redovno sudjeluje na stručnim kongresima i simpozijima.

Više detalja

Dr. Duje Rako

spec. Urolog

Nakon diplomiranja na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 2006. i pripravničkog staža radi kraće vrijeme u Asistenci Croatia zdravstvenog osiguranja a potom odlazi na specijalizaciju iz urologije u KB Dubrava 2008. Tijekom i nakon specijalizacije se dodatno usavršava u Hrvatskoj ali i inozemstvu (Slovenj Gradec, Mainz, Beč). Kao specijalist urologije radi od 2013. do 2017. u KB Dubrava. 2016. polaže europski ispit iz urologije (FEBU). Od 2017. radi u Chesteru (UK) do povratka u Polikliniku Croatia.

Dr. Ivanka Dodig

Liječnik spec. neurolog

Završila je Medicinski fakultet u Splitu, specijalizaciju iz neurologije za OVB Knin obavljala u Klinici za neurologiju u Splitu i Zagrebu. Dugogodišnje radno iskustvo na mjestu neurologa stekla je radeći u OVB Knin gdje je privremeno obavljala i poslove zamjenika šefa odjela PL i PLS, te u OB Gospić kao vanjski stručni suradnik. Iz područja cerebrovaskularnih bolesti i ultrasonografske dijagnostičke obrade te neuromuskularnih bolesti i dijagnstike dodatno se educirala u Klinikama za neurologiju KBC Zagreb - Rebro i KBC "Sestre milosrdnice" Zagreb. Autor je i koautor niza radova iz područja neurologije. Redovito sudjeluje na stručnim skupovima i kongresima.

Dr. Josipa Radoš

Liječnik spec. Internist

Dr. Ivo Prizmić

Liječnik spec. Internist

Dr. Denis Komel

Liječnik spec. Radiolog

Dr. Romano Slobodan Abraham Raphael

Liječnik spec. Kardiolog

Dr. Mihaela Mačković

Liječnik spec. Ginekologije i opstetricije

Završila je Medicinski fakultet, Sveučilišta u Zagrebu 2007. godine. Nakon pripravničkog staža u KBC Zagreb, radila u ispostavi hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Zagrebačke županije. Specijalizaciju iz ginekologije i opstetricije provela je u Klinici za ginekologiju i porodništvo KB „Sveti Duh“ i dio u Klinici za ženske bolesti i porode KBC Zagreb, gdje je 2016. godine položila specijalistički ispit.

Više detalja

Dr. Ksenija Štekić Novački

Liječnik spec. Radiolog

Rođena je 1978. godine u Zagrebu. 2003. godine diplomirala je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. 2006. godine započinje specijalizaciju iz radiologije u KBC Zagreb. Tijekom specijalizacije završava i stručni poslijediplomski studij radiologije na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

Više detalja

Dr. Jasmina Plašćak

Liječnik spec. Radiolog

Rođena je 1978. godine u Požegi. 2003. godine diplomirala je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. 2006. godine započinje specijalizaciju iz radiologije u KBC Sestre Milosrdnice u Zagrebu. Tijekom specijalizacije završava i stručni poslijediplomski studij radiologije na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

Više detalja

Dr. Valentina Vučićević

Liječnik spec. Dermatolog

Diplomirala na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 1998. godine. 2004. završila specijalizaciju u Klinici za dermatologiju i venerologiju „Kliničkog bolničkog centra Zagreb“, kao i „Stručni poslijediplomski studij“ na Medicinskom fakultetu u Zagrebu. Član je „Hrvatskog dermatovenerološkog društva“ i „Hrvatske liječničke komore“. Kontinuirano se educira i redovito sudjeluje hrvatskim i svjetskim dermatovenerološkim kongresima, te drugim stručnim oblicima edukacije.

Dr. Dunja Penavin-Kolarić

Liječnik spec. Neurolog

Diplomirala na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 1999. godine. Specijalizaciju iz neurologije obavljala je na Klinici za neurologiju KBC-a Zagreb za Opću bolnicu „Dr. Ivo Pedišić“ u Sisku.Dodatno se educirala iz područja cerebrovaskularnih bolesti i ultrasonografske dijagnostike u Klinici za neurologiju KBC „Sestre milosrdnice“, 2019. godine stječe status subspecijalista iz cerebrovaskularnih bolesti.

Više detalja