Medicinski tim

Stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom, personaliziranim pristupom i neospornim znanjem.

Liječnici

Dr. Mirko Vdović

Liječnik spec. Internist

Specijalizirao je internu medicinu na Kliničkom bolničkom centru Zagreb. Subspecijalizaciju iz nefrologije završio je na zagrebačkom Medicinskom fakultetu. Profesionalnu karijeru započeo je na Zavodu za nefrologiju na KBC-u Zagreb. Dio je stručnog liječničkog tima Croatia poliklinike od samog početka rada 2006. godine. Kao priznati stručnjak sudjeluje na brojnim stručnim skupovima iz nefrologije i arterijske hipertenzije. Autor je brojnih stručnih radova u Hrvatskoj i inozemstvu.

Više detalja

Dr. Jadranka Kersting Maletić

Liječnik spec. Radiolog

Specijalizirala je radiologiju na Kliničkom bolničkom centru Sestara milosrdnica u Zagrebu. Završila je postdiplomski studij iz primjene ultrazvuka u kliničkoj medicini. Dugogodišnje iskustvo stekla je radeći s pacijentima u Općoj bolnici Zabok i Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju Krapinske toplice. U Croatia poliklinici zaposlena je od 2007. godine. Redovito sudjeluje na kongresima i simpozijima iz područja radiologije.

Više detalja

Dr.sc. Irena Mišur Bauer

Specijalist medicinske biokemije

Diplomirala je na farmaceutsko-biokemijskom fakultetu u Zagrebu, smjer medicinska biokemija. Doktorirala je na području kasnih komplikacija šećerne bolesti te specijalizirala medicinsku biokemiju i laboratorijsku medicinu. Radila je u Sveučilišnoj klinici Vuk Vrhovac u Zagrebu. Dio je tima u Croatia poliklinici od 2008. godine. Redovita je sudionica stručnih tečajeva, simpozija i kongresa u Hrvatskoj i inozemstvu.

Više detalja

Dr. Vladimir Kružljak

Liječnik spec. Internist

Završio je zagrebački Medicinski fakultet, specijalizaciju iz interne medicine uz subspecijalizaciju iz nefrologije u Kliničkoj bolnici Dubrava. Dugogodišnje radno iskustvo stekao je u vodećim hrvatskim bolnicama u Zagrebu i Koprivnici. U Croatia poliklinici zaposlen je od 2016. godine. Član je Hrvatskog društva za nefrologiju, dijalizu i transplantaciju. Od 2003. godine surađuje s Nefrološkom školom u Budimpešti u kojoj svake godine sudjeluje u edukaciji mladih liječnika iz cijele Europe.

Više detalja

Dr. Kristina Ivanković

Liječnik spec. Radiolog

Završila je zagrebački Medicinski fakultet. Specijalizaciju iz radiologije stekla je u Kliničkoj bolnici Merkur u Zagrebu. Iskustvo je stekla radeći u nekoliko vodećih javnih i privatnih zdravstvenih ustanova. Timu u Croatia poliklinici pridružila se 2015. godine. Redovito sudjeluje na stručnom skupovima, simpozijima i kongresima.

Više detalja

Dr. Tomo Kalajžić

Liječnik spec. Ginekolog

Završio je Medicinski fakultet u Zagrebu te specijalizirao ginekologiju i porodništvo u Kliničkom bolničkom centru Osijek. Uspješnu karijeru 2007.godine nastavlja u Croatia poliklinici. Koautor je brojnih stručnih članaka. Redovno sudjeluje na stručnim kongresima i simpozijima.

Više detalja

Mr. sc. Sandra Kovačević

Liječnik spec. Ginekolog

Završila je zagrebački Medicinski fakultet. Radno iskustvo stekla je u Domu zdravlja Željezničar, Klinici za ženske bolesti i porode u Zagrebu te Kliničkoj bolnici Merkur. U Croatia poliklinici dio je stručnog tima od 2009. godine. Od 2013. je i licencirani stalni sudski vještak za područje ginekologije i porodništva. Autorica je brojnih stručnih članaka. Redovno sudjeluje na domaćim i svjetskim simpozijima i kongresima.

Više detalja

Prim. Katarina Sekelj Kauzlarić

Liječnik spec. fizikalne medicine i rehabilitacije

Specijalizirala je fizikalnu medicinu i rehabilitaciju na KBC Sestre milosrdnice u Zagrebu. Bila je dugogodišnja voditeljica poliklinike, fizikalne medicine i rehabilitacije Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Varaždinske toplice. Dio je tima Croatia poliklinike od 2015. godine. Članica je Hrvatskog liječničkog zbora i međunarodnih stručnih asocijacija iz područja fizikalne medicine i rehabilitacije. Predaje na postdiplomskom studiju iz područja fizikalne medicine i rehabilitacije na zagrebačkom Medicinskom fakultetu.

Više detalja

Dr. Snježana Lovrinčević

Liječnik spec. Oftamolog

Specijalizirala je oftalmologiju 2007. godine. Područje užeg interesa su joj okuloplastična kirurgija i bolesti orbite, estetika okularnog područja, primjena dermalnih filera i botoksa. Profesionalnu karijeru započela je u farmaceutskoj industriji, a radila je i u Kliničkom bolničkom centru Osijek. U Croatia poliklinici je od 2009. godine. Aktivna je sudionica domaćih i stranih kongresa i tečajeva.

Više detalja

Dr. Duje Rako

spec. Urolog

Nakon diplomiranja na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 2006. i pripravničkog staža radi kraće vrijeme u Asistenci Croatia zdravstvenog osiguranja a potom odlazi na specijalizaciju iz urologije u KB Dubrava 2008. Tijekom i nakon specijalizacije se dodatno usavršava u Hrvatskoj ali i inozemstvu (Slovenj Gradec, Mainz, Beč). Kao specijalist urologije radi od 2013. do 2017. u KB Dubrava. 2016. polaže europski ispit iz urologije (FEBU). Od 2017. radi u Chesteru (UK) do povratka u Polikliniku Croatia.

Više detalja

Dr. Kristina Klarić

Liječnik spec. Radiolog

Više detalja

Dr. Denis Komel

Liječnik spec. Radiolog

Više detalja

Dr. Ivo Prizmić

Liječnik spec. Internist

Više detalja

Dr. Josipa Radoš

Liječnik spec. Internist

Više detalja

Dr. Romano Slobodan Abraham Raphael

Liječnik spec. Kardiolog

Više detalja

Dr. Željka Duplančić Šundov

spec. Oftalmolog

Više detalja
Ugovorite pregled
Telefonski On-line