Tijekom akcijskog perioda do 13. studenog u Croatia poliklinici u Zagrebu možete ugovoriti EMNG, digitalnu dermatoskopiju te gastroskopiju i kolonoskopiju s anestezijom uz 15% popusta. Croatia poliklinika u Zagrebu je otvorena i dostupna klijentima, uz kontinuirano praćenje epidemiološke situacije i poduzimanje svih sigurnosnih mjera kako bismo zaštitili vas i djelatnike. 

Želite li ugovoriti pregled ili saznati više informacija, slijedite jednu od sljedećih poveznica:

 

Kolonoskopija s anestezijom 

Potpuno bezbolan pregled sluznice debelog crijeva koji služi ranom detektiranju karcinoma, a trebali bi ga obaviti svi stariji od 45 godina. Naručite se odmah uz akcijski popust.

 

Gastroskopija s anestezijom 

Pretraga kojom se pregledava sluznica gornjeg dijela probavnog sustava, a trebali biste je obaviti ako osjećate kroničnu bol u trbuhu, naduti ste nakon određene hrane, ako otežano gutate, muči vas žgaravica ili gubite na težini. Slijedite poveznicu i pretragu obavite sigurno i bez čekanja.

 

Dermatoskopija 

Dijagnostička metoda koja služi za pravodobno detektiranje melanoma. U Croatia poliklinici u Zagrebu dermatološke pretrage obavljamo koristeći najsuvremeniju opremu - FotoFinder, najsuvremeniji digitalni dermatoskop koji može skenirati cijelo tijelo i uvećati madež za 20 do 140%. Naručite se do 13. studenog i iskoristite akcijski popust.

 

EMNG 

Pretraga živčanog sustava kojom se detektiraju potencijalni problemi s leđnom moždinom, u slučaju da patite od kroničnih glavobolja, vrtoglavice ili osjećate trnce u rukama i nogama. Slijedite poveznicu i naručite se za pregled u Croatia poliklinici u Zagrebu.