Neovisno o količini pažnje koju posvećujemo koži, ona s godinama gubi gustoću, volumen i sjaj. Osim unutarnjeg starenja, na stanje kože utječu i brojni drugi čimbenici, poput stresa, izlaganja Sunčevim zrakama, pušenja i prehrane. Ako ste na svojoj koži primijetili sivkasti ton, suhoću, smanjenu elastičnost, vidljivije bore i gubitak sjaja, mezoterapija je idealan tretman za vas jer kožu dubinski regenerira i hidratizira. Iskoristite posebnu pogodnost do 30. travnja u Croatia Poliklinici u Zagrebu jer na tri kupljena tretmana mezoterapije, četvrti dobivate gratis.

Provodimo je tako da u kožu ubrizgavamo koktel revitalizirajućih sastojaka poput hijaluronske kiseline, vitamina, minerala i antioksidansa, ali prije odluke o količini i omjeru sastojaka napravit ćemo analizu vašeg lica kako bismo utvrdili što joj je potrebno. To znači da se radi o tretmanu prilagođenom vašem tipu kože, koji je usto i neinvazivan te ne mijenja mimiku i izraz lica. Osim na licu, mezoterapija se koristi i na drugim izloženijim dijelovima tijela, kao što su vrat, dekolte i šake.

Osim za zdraviji i svježiji izgled kože, mezoterapija je vrlo učinkovita kod problema s pigmentacijom i aknama te u tretiranju vlasišta.