Povodom dana žena, pripremili smo posebne popuste u zagrebačkoj  Croatia Poliklinici. Zato preglede za rano otkrivanje karcinoma dojke možete obaviti uz popust od 20% do kraja ožujka. Akcija se odnosi na mamografski pregled i ultrazvuk dojke.  

Mamografija je rengenska metoda pregleda dojki koja se koristi za rano otkrivanje malignih bolesti dojki, otkrivanje karcinoma u razdoblju od jedne do tri godine prije no što ga žena može napipati te za otkrivanje karcinoma koji je premalen da bi se našao kliničkim pregledom. 

Ultrazvuk je neinvazivna i sigurna dijagnostička metoda koja liječniku omogućava prepoznavanje i analizu promjena tkiva te donošenje točne i pravovremene dijagnoze. 

Redovnim kontrolama moguće je otkriti promjene do dvije godine ranije od pojave kliničkih simptoma. Naručite se online i obavite redovne preglede.  

Croatia Poliklinika u Zagrebu je otvorena i dostupna klijentima, uz kontinuirano praćenje epidemiološke situacije i poduzimanje svih sigurnosnih mjera kako bismo zaštitili i vas i djelatnike.