Restrikcije i uvjeti za ulazak u pojedinu stranu zemlju iz dana u dan prilagođavaju se aktualnoj epidemiološkoj situaciji. Neke vlade zahtijevaju negativan nalaz testa na covid-19 prije odlaska na put, što planiranje putovanja čini još izazovnijim.

Kako bi putovanje učinila praktičnijim i smanjila čekanje, Croatia Poliklinika u zračnim je lukama u Zagrebu, Puli i Dubrovniku organizirala provođenje PCR i brzih antigenskih testova.

Međunarodna zračna luka Zagreb – Franjo Tuđman

Cijena antigenskog testa na pultu Croatia Poliklinike u Međunarodnoj zračnoj luci Zagreb – Franjo Tuđman iznosi 250 kuna, a PCR testa 650 kuna. Oba se mogu platiti gotovinom ili karticom.

Brzi antigenski test možete obaviti bez prethodne narudžbe, svaki dan u tjednu od 3.30 do 17.30 sati. (* Prije putovanja svakako provjerite naše radno vrijeme jer je zbog promjena letova i ono podložno promjenama.) Nalaz možete očekivati u roku od 15 minuta nakon testiranja, a dostavu nalaza moguće je dogovoriti u papirnatom obliku ili putem e-maila, i to na hrvatskom, engleskom ili njemačkom jeziku.

PCR test također možete obaviti bez prethodnog naručivanja, i to radnim danom od 7 do 14 sati. Nalaz PCR testa dobit ćete u roku od 24 do 36 sati nakon testiranja.

Kontakt: covid.ZL@crosig.hr

Zračna luka Pula

Brzi antigenski test u Zračnoj luci Pula možete obaviti po cijeni od 200 kuna, a platiti se može gotovinom ili karticama. Rezultat ćete dobiti u roku od 20 minuta, a moguće je dogovoriti dostavu nalaza u papirnatom obliku ili putem e-maila, na hrvatskom, engleskom ili njemačkom jeziku.

Cijena PCR testa iznosi 800 kuna, a rezultate možete očekivati između 24 i 36 sati od testiranja. Nalazi se dostavljaju putem e-maila, na hrvatskom ili engleskom jeziku. Radno vrijeme pulta za testiranje prati raspored međunarodnih letova te smo dostupni dva sata prije leta. Prije putovanja svakako provjerite naše radno vrijeme jer je zbog promjena letova i ono podložno promjenama.

Kontakt:  covid.PU@crosig.hr

Zračna luka Dubrovnik

U Zračnoj luci Dubrovnik obavljamo brze antigenske testove. Test stoji 200 kuna i plaća se isključivo karticama. Radno vrijeme pulta za testiranje je od 6 do 20 sati, a nalaz očekujte unutar 20 minuta od testiranja. Možete ga dobiti u fizičkom obliku ili putem e-maila, i to na hrvatskom, engleskom i njemačkom jeziku.

Cijena PCR testa iznosi 800 kuna, a rezultate možete očekivati između 8 i 30 sati od testiranja (ovisno u koje se vrijeme testira). Nalazi se dostavljaju putem e-maila, na hrvatskom ili engleskom jeziku.

Kontakt: covid.Dubrovnik@crosig.hr

Sve navedene zračne luke i Croatia Poliklinika kontinuirano prate epidemiološku situaciju i poduzimaju sve sigurnosne mjera kako biste i vi i naši djelatnici bili zaštićeni.