KOME JE POSTUPAK POTREBAN? 

Madeži su normalna pojava, tijekom života na našoj se koži stalno pojavljuju novi, a postojeći se mijenjaju. Pojavu novih madeža ne možemo spriječiti, stoga je potrebno redovno pratiti i kontrolirati kožu kako biste na vrijeme detektirali potencijalno maligne promjene. Primijetite li kako je neki od madeža na vašoj koži naglo promijenio veličinu, oblik ili boju, ako osjetite svrbež ili ako primijetite novi madež koji na neki način odudara ostalih, trebali biste obaviti dermatološki pregled.

 

KAKO POSTUPAK IZGLEDA?

Dermatoskopija je potpuno bezbolna dijagnostička metoda koju dermatolozi koriste kako bi detektirali melanocitne promjene na koži i na vrijeme detektirali melanom - zloćudni tumor kože. Melanom je izlječiv, posebno ako je otkriven u ranoj fazi. Zato je potrebno redovito provjeravati promjene na koži. 

 

FOTOFINDER - NAJSUVREMENIJI DIGITALNI DERMATOSKOP 

U Croatia poliklinici dermatoskopiju izvodimo koristeći FotoFinder, najsuvremeniji digitalni dermatoskop koji može skenirati cijelo tijelo. Zapis se pohranjuje u obliku video i foto materijala, a svaki se madež može uvećati 20 do 140 puta. Riječ je o revolucionarnoj metodi koja pomaže u ranom otkrivanju melanoma, a osigurava i detaljno praćenje pacijentova stanja jer koristi umjetnu inteligenciju koja uz pomoć kompleksnih algoritama prepoznaje promjenu na osnovu uspoređivanja velikog broja snimki.

 

ISKORISTITE POPUST 

Dermatološki pregled izvodi se Croatia poliklinici u Zagrebu, a tijekom akcijskog perioda do 13. studenog možete ga ugovoriti uz 15% popusta. Croatia poliklinika u Zagrebu je otvorena i dostupna klijentima, uz kontinuirano praćenje epidemiološke situacije i poduzimanje svih sigurnosnih mjera kako bismo zaštitili i vas i djelatnike. 

 

Ugovorite pregled do 13. studenog i ostvarit ćete 15% popusta na dermatološke preglede.

Akcijske cijene:  

  • 340 kn umjesto 400 kn - Digitalna dermatoskopija 1 promjene (madeža)
  • 595 kn umjesto 700 kn - Digitalna dermatoskopija 2 promjene (madeža)
  • 765 kn umjesto 900 kn - Digitalna dermatoskopija 3-5 promjena (madeža)
  • 1020 kn umjesto 1200 kn - Digitalna dermatoskopija 6-10 promjena (madeža)
  • 1530 kn umjesto 1800 kn - Digitalna dermatoskopija 15-20 promjena (madeža)
  • 1530 kn umjesto 1800 kn - Mapiranje madeža cijelog tijela digitalnim dermatoskopom