KOME JE POSTUPAK POTREBAN?

EMNG je kratica koja označava elektromioneurografiju, neurološki dijagnostički pregled koji služi za dijagnostiku sustava koji regulira aktivnost mišića i živaca koji su s njima povezani. Ovom pretragom detektiraju se potencijalni problemi s leđnom moždinom. EMNG biste trebali obaviti u slučaju da patite od kroničnih glavobolja, vrtoglavice ili osjećate trnce u rukama i nogama. 

 

KAKO POSTUPAK IZGLEDA?

Pretraga traje manje od jednog sata i izvodi se pomoću igle elektroda koje se postavljaju na mišiće, ovisno o tome gdje na tijelu osjećate simptome. Pretraga nije jako invazivna i ne bi trebala izazivati nelagodu, eventualno lagano peckanje.

 

PRIPREMA I OPORAVAK

Za ovu pretragu nisu potrebne posebne pripreme, jedino na dan pretrage ne biste trebali koristiti kreme i ulje za kožu. 

 

ISKORISTITE POPUST 

EMNG pregled izvodi se Croatia poliklinici u Zagrebu, a tijekom akcijskog perioda do 13. studenog, možete ga ugovoriti uz 15% popusta. Croatia poliklinika u Zagrebu je otvorena i dostupna klijentima, uz kontinuirano praćenje epidemiološke situacije i poduzimanje svih sigurnosnih mjera kako bismo zaštitili vas i djelatnike. 

Redovne cijene su 450 kn za EMNG donjih ili gornjih ekstremiteta, ili 650 kn za kompletan pregled, a ugovorite li ih do 13. studenog, ostvarit ćete popust od 15% i EMNG ekstremiteta platiti 382,50 kn, a kompletan pregled 552,50kn!