Povodom Svjetskog dana zdravlja pripremili smo za vas čak 20% popusta na oftalmološki pregled u našim poliklinikama u Zagrebu, Splitu i Koprivnici. Svjetski dan zdravlja obilježava se 7.4., ali popust možete iskoristiti sve do kraja travnja.

Oftalmološki pregled u Croatia poliklinici uključuje specijalistički pregled vida i mjerenje očnog tlaka. Po potrebi, oftalmolog vas može uputiti i na pregled vidnog polja, kao i na OCT - pretrage koje možete obaviti u našoj poliklinici u Zagrebu.

Ako svakodnevno provodite više sati ispred ekrana računala, vjerojatno ste već osjetili neke od posljedica njegova korištenja kao što su glavobolja, zamagljen vid, naprezanje i bol u očima, poteškoće prilikom fokusiranja i sl. Ovo je idealna prilika da obavite specijalistički oftalmološki pregled jer vam stručni savjeti mogu uvelike olakšati vaše vidne tegobe, ali i spriječiti njihovu daljnju progresiju.

Kontrola očnog tlaka tj. pritiska koji na očnu jabučicu proizvodi tzv. očna vodica od iznimne je važnosti za rano otkrivanje teške bolesti očnog živca - glaukoma. I mjerenje vidnog polja i OCT također su važni za otkrivanje glaukoma, ali i brojnih drugih očnih bolesti na koje stručnjak može posumnjati prilikom pregleda.

Croatia Poliklinika otvorena je i dostupna klijentima uz kontinuirano praćenje epidemiološke situacije i poduzimanje svih sigurnosnih mjera kako bismo zaštitili i vas i naše djelatnike.