Korisnici Dobre prilike, programa pogodnosti Croatia osiguranja, i u ožujku će moći iskoristiti značajne popuste na usluge Croatia Poliklinike. U mjesecu pred nama uz popust od 25 posto moći će odraditi prvi i kontrolni fizijatrijski pregled te RTG snimanje jedne regije, ostvarujući pritom značajne uštede.

 

S dolaskom toplijeg vremena polako se vraćamo i sportskim aktivnostima na otvorenom, zbog čega smo izloženiji riziku mehaničkih ozljeda zglobova i drugim ozljedicama sustava za kretanje. No, korisnici Dobre prilike ne moraju se brinuti zbog dodatnih troškova. Pretrage kod fizijatra te eventualna RTG snimanja mogu obaviti brzo, sigurno i bez čekanja.

 

Cijena prvog pregleda fizijatra iznosi 300 kuna, a korisnici Dobre prilike u ožujku će ga moći obaviti za samo 225 kuna. Budu li nakon prvog pregleda morali obaviti još jedan, kontrolni pregled kod fizijatra, platit će ga samo 135 kuna umjesto 180 kuna, koliko bi ih stajao bez popusta.

 

Akcija uključuje i rendgenske snimke jedne regije. Izvan akcijskog perioda cijena te usluge je 230 kuna, a u ožujku će biti snižena na 173 kune. Popust se odnosi i na RTG snimke obiju šaka, uslugu čija je cijena snižena sa 460 na 345 kuna, kao i na RTG snimke vratne kralježnice, što u ožujku, umjesto 250 kuna, stoji 188 kuna.

 

Croatia Poliklinika u Zagrebu je otvorena i dostupna klijentima, uz kontinuirano praćenje epidemiološke situacije i poduzimanje svih sigurnosnih mjera kako bismo zaštitili i vas i djelatnike. Za dodatna pitanja ili narudžbu na preglede, molimo vas da pripremite broj kartice Dobre prilike.